Kedutan pertama – kapan dan bagaimana untuk memulakan rintangan?

Datang mata apabila masa mula cetak dan pada wajah kita – amat sukar untuk kita wanita. Penampilan kedutan, untuk beberapa bagi kami, ia adalah satu kejutan yang sebenar menyebabkan segera mencari cara ia boleh terlewat dalam masa. Kita Tahu menghalang tidak boleh. Orang lain, sekali lagi, tidak ada jalan keluar, dan meninggalkan mereka melihat sedikit ke sisi, di bawah alasan jam itu, dan perubahan berkaitan dengan itu, tidak ada yang bisa menghentikan mereka. Sebenarnya, betul “posisi” di suatu tempat di dalam tengah-tengah, sehingga kami tahu beberapa fakta-fakta tentang kedutan.

Kedutan yang tidak dapat dielakkan. Mereka adalah tanda penuaan yang tidak boleh berhenti. Tidak buruk untuk memperbudak pertama, berhubung dengan penuaan dan lagi bersusah-payah. Kemudian penampilan kedutan ada semata-mata sebab saintifik seperti tekanan, gaya hidup dan banyak lagi faktor. Kosmetik, nutrisi yang tepat dan kehidupan yang seimbang beberapa kecantikan di salon boleh perlahan ke bawah kesan yang boleh dilihat. Tetapi semuanya ada di tangan kita. Dan fikiran.

Penampilan pertama kedutan, yang membuat jejak, ia adalah kira-kira 28-30 tahun, kerana ia adalah individu. Jadi selama 25 tahun, anda harus berpikir tentang bagaimana untuk moisturise kulit anda, lebih baik. Ini adalah salah satu utama menyebabkan keriput. Jadi, setidaknya tidak cukup yang boleh untuk menangguhkan pertama tanda-tanda. Jika kulit kering dan sensitif, kulit merah dengan atau tanpa kedutan, adalah keharusan.

Dan kemudian, pasti akan mengarah kepada:

Pertama anti-krim kedutan

Pakar mencadangkan kira-kira 30 sudah, jadi kami mulai menggunakan anti-krim kedutan. Di sini, anda boleh mempercayai mereka, bagaimanapun, keterlaluan dengan makan, ia adalah lebih baik untuk tidak berada di ruang tamu. Makanan sehat hydratite kulit dan tidur – sementara ini penyelesaian yang lebih baik untuk mengisi dada dengan krim. Jangan lupa, masker wajah alami dengan sayur-sayuran, buah-buahan dan herba yang berada pada tangan di rumah – adalah paling sesuai pembersih dengan buah-buahan segar, bunga perairan dan obtianed dengan kulit timun, sebagai contoh. Bahan-bahan seperti lidah, minyak zaitun, minyak jojoba.

Matahari adalah kesihatan kulit saya

Jika 30-an anda telah mengabaikan angkatan bersenjata kita sebagai faktor, selain terbakar sinar matahari, sekarang saatnya untuk benar-benar mengubah pendapatku. Ia adalah penting untuk tidak keterlaluan dengan matahari kering kulit dan memusnahkan kolagen dan elastin di dalamnya, yang paling langsung mengarah ke kedutan. Sinar matahari dan penyamakan katil membawa untuk pembebasan radikal bebas, yang lain menyebabkan kulit penuaan. Kecuali itu adalah awal yang anda akan mempunyai tempat umur dan akan spygate terlalu mungkin selepas cuti untuk mula muncul dan jerawat. Wanita dengan lebih tinggi kulit sensitif dan akan predraspolozhennosti untuk jerawat, tidak perlu bergembira dalam fakta bahawa, sebagai peraturan, kulit mereka dibuang dari matahari, seperti kesan sering bertentangan. Masa krim dengan faktor yang kukuh dalam kehidupan sehari-hari di mana-mana matahari. Mana-mana.

Kulit yang berminyak berarti tidak ada kedutan

Kering kulit adalah lebih cenderung untuk penuaan dibandingkan dengan lemak. Kedutan pada kering kulit lebih ketara karena dia kering – anda tahu, anda kelihatan seperti debu saat kering dan apabila polem. Kulit yang berminyak menciptakan ilusi lembap kulit, tetapi ia tidak. Dia menggeliat, tetapi lyse, tidak ada yang boleh dilihat kedutan, tetapi ada yang boleh dilihat liang. Mengapa tidak samozashchita yang mempunyai kulit yang berminyak adalah penyebab masa yang lebih lama untuk kelihatan lebih muda. Setiap jenis kulit yang berbeza mempunyai keperluan. Sila dengan mereka, untuk berjaya, untuk menjaga epidermis sihat dan bercahaya untuk masa yang lebih lama.

Ekspresi wajah dan “mengantuk kelabu” kedutan

Banyak orang percaya bahwa ratusan ungkapan yang membuat setiap hari dan fakta bahwa untuk tidur pada perut saya selalu, tidak dapat menyebabkan keriput. Malangnya, bagaimanapun, satu lagi. Kedutan dari tersenyum, comel pada umur tertentu, tapi kulit jika ia seolah-olah palahala dan kelabu tidak sama, dan tidak cukup. Tidur pada perut sering splacka wajah sekitar pipi dan muncul di pagi hari besar labially kedutan sekitar mulut. Suicuide yang anda tidur di belakang atau ke samping dengan yang paling neocosmos bantal muka.

Keturunan

Kebanyakan orang akan memberitahu anda bahawa gen yang penting di sini, dan jika ibuku Sprycel agak 36, dan kau akan tampak seperti dia usia. Ia adalah benar bahawa kita harus tidak pernah lupa itu tidak penting, bu, berapa lama kamu telah diterima dan diperiksa pertama kedutan. Ia adalah kehidupan yang berbeda dari kamu, dan masa yang berbeda. Anda mengurus diri sendiri dengan segala cara, dalam sebab, dan anda akan melihat yang baik. Dan mama mengasihi anda.

Brynhilde boleh menjadi cantik. Bergantung pada bagaimana untuk mengembangkan mereka, bagaimanapun. Kami tak mahu satu lagi 30 kelihatan seperti di 42, bukan? Jadi menjaga kulit anda dalam masa, tidak apabila itu adalah terlambat. Podhradie sekarang bahawa apa-apa proprivate selepas itu. Sebenarnya, tidak, ia tidak datang dan pada saat ini, tapi ia pasti akan menjadi waktu yang berbeza untuk masing-masing dari kita bergantung pada bila, bagaimana dan berapa banyak perhatian untuk kulit. Jika tidak, setiap usia kecantikan sendiri dan itu tidak hanya sebuah ekspresi, dimaksudkan untuk meyakinkan kami. Perubahan harus dimakan dengan senyuman karena dia membawa banyak sensasi baru. Dan usia tua….ia ketenangan dan kebijaksanaan bahawa suatu hari nanti anda harus bahagia dengan cara yang sama seperti di masa mudanya. Dan ingat, setiap kedutan pada wajah kami …keseluruhan cerita tidak biasa dalam sejarah, yang menimbulkan beberapa senyuman…senyuman itu juga menyebabkan keriput.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Langkau ke Bar Alatan