Akhir kedutan! Atas 5 topeng rumah untuk meremajakan dan 7 berbahaya tabiat yang mereka membawa kedutan

Kebenaran lama, itu alam adalah teman terbaik untuk keremajaan dan kecantikan, semua kabinet kami menyembunyikan benar mukjizat yang kita dapat mengembalikan kesegaran dan seri kulit. Berikut adalah 5 dari mereka yang mudah untuk mengatakan selamat tinggal kepada kedutan dan yang terus terang boleh dipanggil sebagai penawar muda.

 1. Pisang

Ia adalah selamat untuk mengatakan bahawa buatan sendiri pisang menggantikan Botox berjaya dan mengangkat. Melekat pada wajah, ini menyegarkan, melicinkan dan lembut kulit. Mengambil yang sederhana saiz pisang dan mash dengan garpu. Memohon topeng di wajah dan leher dan meninggalkan untuk bertindak 20 minit. Mencuci di air dingin. Untuk keputusan yang besar, dengan menggunakan topeng ini sekali seminggu.

 1. Rosemary berwarna

Rosmarinovoe berwarna mudah disediakan di rumah. Mempunyai kesan yang sangat baik pada kulit, membuat ia lebih lembut, lembut dan lembut. Dia melicinkan lebih gigih kedutan.

Tuangkan 3-4 pucuk segar rosemary dengan segelas wain putih (untuk kulit kering dan normal) atau segelas vodka (untuk berminyak kulit). Letakkan campuran ke botol atau balang kaca. Shake setiap dua hari. Setelah enam minggu, ketegangan dan menggunakan setiap pagi dan malam restribute muka dengan kapas dicelup dalam berwarna. Sembuh dalam waktu satu bulan dan akan merasakan kesan yang kuat tidak rosmarinovoe berwarna. Simpan di tempat yang sejuk dan gelap.

 1. Timun dan aprikot terhadap brynhilde sekitar mata

Gunakan timun untuk memerangi brynhilde sekitar mata. Dalam usaha untuk mendapatkan keuntungan maksimum dari vitamin dan air yang terkandung di dalam timun, meletakkannya di mata potong bulat keping. Anda boleh menggunakan timun parut. Gesekan dengan timun parut ini adalah baik untuk kulit wajah.

Jika anda telah kering aprikot, mereka tidak sakuhinsha kembali dalam almari. Berendam dalam air untuk beberapa jam, dan diletakkan di dalam dan di sekitar mata, mereka punya sangat menyegarkan, menyegarkan dan kesan pelembab. Membuat kulit lebih elastik dan membantu dalam melicinkan keriput di sekitar matanya.

 1. Topeng dengan lada

Cincang 1 segar lada manis, tambahkan 1 teh susu, 1 sudu madu dan 1 sudu oatmeal. Semua ini dimasukkan ke dalam blender. Konsistensi campuran mungkin bergantung pada pilihan anda, jadi itu. tidak penting, jika anda meletakkan lebih sedikit madu atau lebih sedikit oatmeal. Memohon campuran di muka dengan kapas atau kosmetik Kejiranan. Tinggalkan untuk bertindak untuk 15 menit, kemudian bilas dengan sejuk air atau susu segar.

 1. Yogurt

Asid yang terkandung dalam setiap buatan sendiri payudara topeng membuang sel-sel dari permukaan kulit, melembabkan dan melicinkan kedutan.

Campurkan satu sudu yogurt dengan tiga buah masak dan mash mereka dengan garpu, dan kemudian menambah beberapa titik minyak zaitun. Menggunakan campuran pada wajah anda dan tinggal dengan dia untuk 15-20 menit. Keluarkan dengan kapas lembab dengan mineral atau air mawar.

7 berbahaya tabiat yang mereka membawa kedutan

Perancis kulit memperingatkan apa tabiat dari kehidupan sehari-hari dari wanita yang menyebabkan kebanyakan penampilan kedutan dan penuaan. Lihatlah penilaian dan mencoba untuk menghindari mereka, untuk mengekalkan lagi remaja.

 1. Minum melalui sedotan

Masa yang akan datang anda boleh menikmati koktail, jelas slimkat tanpa ragu-ragu, profesional studi menunjukkan bahwa minum melalui sedotan menyebabkan keriput, dalam cara yang sama seperti Merokok rokok, kata Dr. Frederic Brandt, doktor kulit Madonna.

 1. Lulus dalam ulasan dalam optik

Jika anda tidak membayar perhatian untuk penglihatan kabur, anda dapat meringankan penampilan kedutan “kaki” yang terbentuk pada berpanjangan Pribivanie mata.

 1. Tidak memakai cermin mata hitam

Tidak ada perlindungan mata dari sinar matahari dan jadi anda akan mempunyai paling dipercayai resep terhadap keriput. Selain menjadi mesti mempunyai aksesori fesyen bahkan di musim sejuk, cermin mata hitam melindungi mata dan kulit di sekitar ia dari kesan berbahaya matahari dan angin.

 1. Untuk menggunakan salah latar belakang de tan

Latar belakang-de tan melicinkan ketidaksempurnaan kulit dan lithological jenis memberikan yang lebih sihat. Mencari produk yang, di samping kualiti hiasan dan telah perlindungan dan kesan berkhasiat. Sebelum anda memohon, menyediakan kulit anda dengan produk yang sesuai.

 1. Dr

Kurang dari enam atau tujuh jam tidur setiap hari, membawa kepada penuaan, kata Dr. Michael Roizen, seorang pakar dalam proses penuaan. Kurang tidur juga meningkatkan risiko serangan jantung yang lemah sistem imun dan mengurangkan tahap serotonin.

 1. Terlalu banyak tidur

Di sisi lain, bagaimanapun, tetap tidur lebih dari delapan jam sehari, dan hasilnya penuaan. Kajian oleh penyelidik dari Universitas California menunjukkan bahwa orang-orang yang setiap malam untuk tidur delapan jam atau lebih, ada risiko yang tinggi kematian awal.

 1. Malefyt untuk mata

Prehispanico abad, ketika ocheretuvate pensil mata, melembutkan kulit, dan selepas itu dia nabryzga. /pik.ru

Pandangan redaksi dan penulis/s tidak boleh perlawanan.

Jika bahan yang Anda suka, bantu kami dalam promosi melalui balancedata untuk berkongsi dari bawah.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Langkau ke Bar Alatan